Arhīva foto
Izmēģināšanas vērta recepte, kas pilnīgi noteikti ierindosies ballītes iecienītāko uzkodu topa augšgalā.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 šķēlesgraudu maize (piemēram, Fazer Dzīvā maize)60 gsviests pusīte ķiploka daiviņas1 šķipsnasāls un cukurs pētersīļi3 ĒKlinsēklas3 ĒKsaulespuķu sēklas2 ĒKsezama sēklas

Pagatavošana

1

Maizītes apgrauzdē, līdz kraukšķīgas.

2

Tad pagatavo ķiploku sviestu – sajauc vienā masā sviestu, saberztu ķiploku, sasmalcinātus zaļumus, sāli un cukuru. Gatavai masai pievieno arī sēklas.

3

Maizītes smērē ar ķiploku sviestu no vienas puses un apviļā sēkliņās.

4

Pasniedz kopā ar svaigiem dārzeņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!