30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 svaigas aprikozes70 mlpiens2 ĒKkviešu milti2 olas70 gcukurs eļļa vai sviests
Pagatavošana
1
Aprikozes pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Nebēdā, ja šķiet - aprikozes nav pārāk gatavas. Tādas šim desertam derēs vislabāk - cepot izdalīsies mazāk sulas!
2
Gatavo miklu - sakuļ olas ar cukuru, pievieno pienu un miltus. Mīklai jābūt samērā šķidrai.
3
Cepamtrauku iesmērē ar eļļu vai sviestu. Ja vēlas, var izmantot cepampapīru.
4
Aprikožu pusītes kārto traukā, pārkaisa ar cukuru un pārlej ar mīklu.
5
Cep 20-30 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos.
Aprikozes var aizstāt ar jebkuriem citiem augļiem vai ogām, tomēr tieši ar aprikozēm šis biskvīts garšo vislabāk - ideāla salduma un skābuma proporcija!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsAprikozesCukursKviešu miltiPiensviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit