5Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 mlmandeļu piens100 gmellenes100 gavenes2 TKmedus
Pagatavošana
1
Ielej blenderī mandeļu pienu.
2
Pievieno ogas, medu un sablendē.
Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska padoms: pagatavo kokteili arī no citām ogām un augļiem, piemēram, banāniem, dzērvenēm vai smiltsērkšķiem.
BrokastisReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvenesMedusMellenesDažādi dzērieniviegliIkdienas maltīteiMandeļu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit