35Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gķirbis2 ĒKsviests2 ĒKolīveļla50 mldārzeņu buljons200 mlkokosriekstu piens pēc garšassāls pēc garšascukurs1 gab.laims, sula1 gab.laims, sula1 TKIndiešu karija maisījums (masala) pēc garšasmelnie pipari, malti šķipsnasmuskatrieksts šķipsnaingvera pulveris30 gpistācijas, lobītas
Pagatavošana
1
Ķirbi notīra un sagriež palielos kubos. Dziļā pannā ielej eļļu, sviestu un uzkarsē. Pannā liek ķirbju gabalus un apcep ļoti īsu mirkli – apmēram 1 minūti.
2
Pievieno garšvielas, pielej buljonu un ļauj sautēties, līdz ķirbis gandrīz gatavs.
3
Pievieno kokosriekstu pienu, pagaršo, vai pietiek sāls un asuma. Pievieno laima sulu un trūkstošās garšvielas.
4
Uzkarsē un pasniedz, rotājot ar riekstiem. Sātīgākai maltītei klāt pasniedz rīsus.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensIndiešu nacionālā virtuveLaimsPistācijasDārzeņu ēdieniDārzeņu buljonsKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit