7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
75 gsviests, auksts225 gmilti (self-raising)40 gcukurs10 mllavandas ziedi1 gab.ola30 mlpaniņas ievārījums vai krēms, pasniegšanai
Pagatavošana
1
Sakarcē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Veidni izklāj ar cepamo papīru un ietauko ar nelielu daudzumu sviesta.
2
Sviestu sadala kubiņos un samīca ar miltiem. Pievieno cukuru, lavandu un iemīca.
3
Atsevišķi sakuļ paniņas ar olu un iemaisa mīklā. Ja mīkla šķiet pārāk sausa, pievieno vēl nedaudz paniņu.
4
Pārkaisa darba visrmu ar miltiem. Izrullē mīklu aptuveni 2,5 centimetrus biezu. Izspiež vēlamās formas cepumus un kārto veidnē. Pārziež cepumus ar paniņām un pārkaisa ar plānu miltu kārtiņu.
5
Liek krāsnī cpeties uz 10-12 minūtēm, tad izņem, atdzesē un pasniedz ar ievārījumu, marmelādi vai krēmu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit