40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
125 mlkoksriekstu skaidiņas250 gsviests530 gcukurs2 gab.olas650 gkviešu milti4 mlsāls7.5 mlcepamais pulveris2.5 mlsoda70 mlbaltā šokolāde
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ietauko plāti ar nelielu daudzumu sviesta.
2
Bļodiņā sakuļ mīkstu sviestu ar cukuru, līdz masa ir gaisīga. Pievieno olas un iekuļ tās masā.
3
Atsevišķi samaisa visas sausās sastāvdaļas, tad pievieno tās sviestam un kārtīgi iemaisa.
4
No mīklas veido nelielas bumbiņas un izkārto tās uz plāts, atstatus vienu no otras.
5
Saplacina bumbiņas, izmantojot karoti vai cepamo lāpstiņu, un liek krāsnī uz 12-15 minūtēm. Tad atdzesē, pārklāj ar kausētas šokolādes kārtiņu, katru cepumu dekorē ar pekanriekstu un ļauj šokolādei sacietēt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit