All Over Press
Foto: Vida Press
Grezni cepumi, kurus vari glīti iesaiņot un uzdāvināt kādam īpaši mīļam cilvēkam. Tavas pūles noteikti tiks atzinīgi novērtētas.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

125 mlkoksriekstu skaidiņas250 gsviests530 gcukurs2 gab.olas650 gkviešu milti4 mlsāls7.5 mlcepamais pulveris2.5 mlsoda70 mlbaltā šokolāde

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ietauko plāti ar nelielu daudzumu sviesta.

2

Bļodiņā sakuļ mīkstu sviestu ar cukuru, līdz masa ir gaisīga. Pievieno olas un iekuļ tās masā.

3

Atsevišķi samaisa visas sausās sastāvdaļas, tad pievieno tās sviestam un kārtīgi iemaisa.

4

No mīklas veido nelielas bumbiņas un izkārto tās uz plāts, atstatus vienu no otras.

5

Saplacina bumbiņas, izmantojot karoti vai cepamo lāpstiņu, un liek krāsnī uz 12-15 minūtēm. Tad atdzesē, pārklāj ar kausētas šokolādes kārtiņu, katru cepumu dekorē ar pekanriekstu un ļauj šokolādei sacietēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!