30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
olīveļļa BURGERIEM:500 gcūkgaļas maltā gaļa pēc garšassāls0.5 TKtimiāns pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.neliels sīpols, sarīvēts neliels ābols, sarīvēts PASNIEGŠANAI:4 gab.ciabatta maizītes1 gab.Ledus salāti1 gab.skābs ābols
Pagatavošana
1
Maizītes pārgriež uz pusēm. Uz katras no tām liek salātlapu. Vienam ābolam izņem viducīti, sagriež to aptuveni centimetru biezās ripās.
2
Gatavo burgerus, samīcot visas sastāvdaļas viendabīgā, vijīgā masā.
3
Pannā sakarsē eļļu, veido burgerus un apcep tos aptuveni 5-7 minūtes no katras puses. Liek burgerus uz maizītēm.
4
Pa to laiku liek pannā ābolu ripas un apcep tās pāris minūte no katras puses, līdz ripas ir zeltainas.
5
Virs gaļas liek ābolu ripu, un burgerus noslēdz ar ciabattas "cepurīti".
LaunagsPannā cepts ēdiensCūkgaļas maltā gaļaLapu salātiĀboliTimiānsBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit