All Over Press
Foto: Vida Press
Šie burgeri noteikti garšos bērniem, jo tie ir vienkārši - bez asām mērcēm un neskaitāmām grūti savaldāmām sastāvdaļām. Turklāt, pateicoties pievienotajam rīvētajam ābolam un timiānam, gaļa izdodas īpaši sulīga un aromātiska.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

olīveļļa BURGERIEM:500 gcūkgaļas maltā gaļa pēc garšassāls0.5 TKtimiāns pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.neliels sīpols, sarīvēts neliels ābols, sarīvēts PASNIEGŠANAI:4 gab.ciabatta maizītes1 gab.Ledus salāti1 gab.skābs ābols

Pagatavošana

1

Maizītes pārgriež uz pusēm. Uz katras no tām liek salātlapu. Vienam ābolam izņem viducīti, sagriež to aptuveni centimetru biezās ripās.

2

Gatavo burgerus, samīcot visas sastāvdaļas viendabīgā, vijīgā masā.

3

Pannā sakarsē eļļu, veido burgerus un apcep tos aptuveni 5-7 minūtes no katras puses. Liek burgerus uz maizītēm.

4

Pa to laiku liek pannā ābolu ripas un apcep tās pāris minūte no katras puses, līdz ripas ir zeltainas.

5

Virs gaļas liek ābolu ripu, un burgerus noslēdz ar ciabattas "cepurīti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!