Kafijas stimulējošā un uzmundrinošā iedarbība jau sen vairs nav noslēpums. Pasniegta ar veldzējošu ledu, aromātisko "Šarlotes" liķieri un karameļu maigo pieskārienu, tas būs lieliski spirdzinošs kokteilis ne tikai svelmainā vasaras dienā, bet arī kādā ziemas pievakares ballītē. Recepti sagatavoja Baiba Muzikante, Caramelle.lv.

5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
100 mlpiens50 mlespresso vai stipra kafija20 mlkafijas liķieris Šarlote2 TKkarameļu sīrups

Pagatavošana

1

Glāzē ieber ledu, aizpildot 2/3 trauka.

2

Pārlej ar pienu.

3

Pievieno kafijas liķieri "Šarlote" un karameļu sīrupu.

4

Pārlej ar karstu espresso, apmaisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!