Foto: Shutterstock
Ja ļoti, ļoti negribas saaukstēties, mēs vispirms atceramies par dabiskajiem līdzekļiem dzērvenēm un medu. Turklāt sarkanās, skābenās ogas lieliski noder ar uzmundrinoša karstā kokteiļa pagatavošanai. Īpašu akcentu dzērienam var piešķirt, to papildinot ar austrumnieciski spīvo ingvera sulu.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gdzērvenes50 mlmedus100 mlcukura sīrups100 mldzērveņu sula150 mlapelsīnu sula20 mlsvaigi spiesta ingvera sula500 mlkarsts ūdens

Pagatavošana

1

Blenderī samaļ 100 g svaigu vai saldētu dzērveņu, 50 ml medus, 100 ml cukura sīrupa, 100 ml dzērveņu sulas, 150 ml apelsīnu sulas, 20 ml svaigi spiestas ingvera sulas.

2

Iegūto masu izkāš caur sietu, pievieno 500 ml karsta ūdens. Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!

Recepti piedāvā Andrejostas restorāna "Aqua Luna" bārmenis Ingars Romanovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!