15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
50 gsviests istabas temperatūrā4 šķēlesmaize2.5 ĒKtomātu čatnijs100 glabi kūstošs siers, vēlams, pikants1 ola, M izmērs1 TKangļu sinepes sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Maizes šķēles no vienas puses pārziež ar mīkstu sviestu, divām šķēlēm otru rikas pusi pārsmērē ar čatniju.
2
Sakuļ olu, samaisa ar rīvētu sieru, sinepēm, sāli un pipariem. Masu liek uz čatnija.
3
Maizes saliek kopā, veidojot divus sendvičus, tā, lai ar sviestu pārziestās pusītes būtu ārpusē.
4
Maizītes liek sausā sakarsētā pannā vai grilpannā un cep 3-4 minūtes no abām pusēm, līdz maizīte ir zeltaini kraukšķīga, bet siers sāk kust.
5
Pasniedz nekavējoties.
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesMaizeOlasSiersSviestsPicas un karstmaizesviegliIkdienas maltīteiAngļu sinepesČatnijs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit