Foto: Vida Press
Maigam un gaisīgam olu kultenim, izrādās, ļoti labi piestāv asais čili! Ja vēlies vēl austrumnieciskāku garšu, pievieno kultenim eksotisko garšvielu plauktos atrodamo Zivju mērci vai kādu Thai mērci.
7Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
piciņa sviesta4 sakapāti sīpollociņi0.5 asais čili bez sēklām, smalki sakapāts4 vidēja izmēra olas6 4 daļās sagriezti ķirštomāti svaiga koriandra lapas (var nelikt) grauzdēta maize

Pagatavošana

1

Nelielā pannā izkausē sviestu, pievieno lociņus un čili. Sautē pāris minūtes, līdz čili kļuvis mīksts.

2

Olas sakuļ kopā ar pienu un lej pannā pie čili un lociņiem. Maisot karsē, līdz kultenis sabiezējis. Svarīgi nepārkarsēt, olām jābūt mīkstām un gaisīgām!

3

Gatavajā kultenī iemaisa sagrieztus ķirštomātus un svaigas koriandra lapas (ja izmanto). Pasniedz ar grauzdētu maizīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!