7Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
piciņa sviesta4 sakapāti sīpollociņi0.5 asais čili bez sēklām, smalki sakapāts4 vidēja izmēra olas6 4 daļās sagriezti ķirštomāti svaiga koriandra lapas (var nelikt) grauzdēta maize
Pagatavošana
1
Nelielā pannā izkausē sviestu, pievieno lociņus un čili. Sautē pāris minūtes, līdz čili kļuvis mīksts.
2
Olas sakuļ kopā ar pienu un lej pannā pie čili un lociņiem. Maisot karsē, līdz kultenis sabiezējis. Svarīgi nepārkarsēt, olām jābūt mīkstām un gaisīgām!
3
Gatavajā kultenī iemaisa sagrieztus ķirštomātus un svaigas koriandra lapas (ja izmanto). Pasniedz ar grauzdētu maizīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit