tēja
Foto: Shutterstock
Negaidīta garšu kombinācija - zaļā tēja ar balto redīsu un nedaudz jūras sāli būs labs veids, kā spēcināt organismu un cīnīties ar klepu. Recepti iesaka "Apsara" tējas meistars Andris Purviņš, kurš to atvedis no ceļojuma pa Ķīnas tējas plantācijām.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baltais redīss - 1,5 cm gabaliņš1 šķipsnaaugstas kvalitātes jūras sāls1 ĒKTao zaļā tēja850 mlūdens

Pagatavošana

1

Redīsu notīra un smalki sakapā.

2

Visas sastāvdaļas liek tējkannā un aplej ar karstu ūdeni, ļauj ievilkties 2-3 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!