30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
ciabata4 TKharisa pasta (garšvielu maisījums)4 ĒKtomātu mērce vai pasta6 ripiņās sagriezti sīpolloki170 gmarinēti artišoki110 gsalami desa2 TKfenheļa sēklas
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Sagriež maizi šķēlēs.
3
Nelielā bļodiņā sajauc harisa pastu ar tomātu mērci. (Harisa pastu var atrast lielveikalos, eksotisko garšvielu plauktos. To var aizstāt ar čili mērci.)
4
Katru maizes šķēli pārziež ar sagatavoto mērci.
5
Izklāj cepamo plāti ar cepamo papīru un izkārto uz tās apsmērētās maizes šķēles.
6
Pārkaisa maizi ar lokiem, izkārto sagrieztus artišoku gabaliņus, salami šķēles un pārkaisa ar fenheļa sēklām. Lai maizes būtu sulīgākas, apslaka tās ar eļļu, kurā uzglabājās artišoki.
7
Cep aptuveni 15-20 minūtes.
Pasniedz ar rukolu vai svaigiem salātiem.
LaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesCiabataFenhelisSalamiSīpollokiTomātu mērcePicas un karstmaizesviegliIkdienas maltīteiArtišokiHarissa pasta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit