50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 lielas olas500 mlpiens2 TKDižonas sinepes200 gsaldētu pupiņu un zirnīšu maisījums90 gmarinēti čili pipariņi ( ja bail no asuma, var aizstāt ar marinētu papriku)150 gČedara siers1 ĒKsmalcināti maurloki
Pagatavošana
1
Sakul bļodā olas ar pienu, miltiem, sinepēm, sāli un maltiem pipariem. Atstāj masu ievilkties uz desmit minūtēm.
2
Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
3
Keramiskajā formā, kas iesmērēta ar eļļu vai sviestu, vienmērīgi izkārto pākšaugu maisījumu un sagrieztus piparus. Pārlej ar sakulto olu masu. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un maurlokiem.
4
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 35-40 minūtes, līdz virsējā kārta kļuvusi zeltaini brūna un nedaudz piepūtusies.
5
Pasniedz siltu kopā ar maizi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit