Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pārkaisa baklažānu šķēles ar sāli un ļauj tam ievilkties, lai baklažāni būtu sulīgāki.
Nelielā bļodiņā samaisa eļļu ar kanēli un ar otiņas palīdzību pārziež baklažānu un cukīni šķēles no abām pusēm.
Sakarsētā grilpannā apcep baklažānu un cukīni.
Ber dziļā pannā bulguru, pievieno 400 ml auksta ūdens un vāra aptuveni sešas minūtes vai arī tik ilgi, līdz viss mitrums ir uzsūcies. Gatavo bulguru liek citā traukā.
Bulguram pievieno citronu sulu, čili mērci, sīpollokus, gurķus un tomātus. Pārkaisa ar zaļumiem un kārtīgi apmaisa.
Šķīvī, kurā tiks pasniegts ēdiens, izkārto grilētās baklažānu un cukīni šķēles, tām pa virsu liek sagatavoto bulguru. Pārkaisa smalkos gabalos sagrieztu fetas sieru.
Lai salāti būtu vēl atspirdzinošāki un svaigāki, pasniedzot var tos apslacīt ar citronu sulu.