Bloga absolutsed.lv autore Ilze Lipska, piedaloties BioLoģiski bio zupu izaicinājumā, izvēlējās gatavot ceptu burkānu zupu ar kokosriekstu pienu. Ja zupu gatavo tikai no burkāniem, tad tie vispirms jācep - tā zupa iegūs daudz patīkamāku garšu.
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgburkāni, bio pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.sīpoli, bio2 gab.dārzeņu buljona kubiņi, bio1 lūdens200 mlkokosriekstu piens, bio2 ĒKsviests, bio
Pagatavošana
1
Cepeškrāsnī izcep gabalos sagrieztus burkānus, kas pārkaisīti ar jūras sāli, pipariem, un ja ir, var uzlikt pa virsu kādu ķiploka daiviņu.
2
Katliņā ieliek sviestu un apcep sīpolus. Tad tiem pievieno burkānus, ūdeni un buljona kubiņus, sāli, ja nepieciešams - 5 minūtes pavāra, pievieno kokosriekstu pienu un sablendē.
Pasniedz ar krējumu un dīgstiem.
Izmaksas
Aptuveni 5 eiro. Dārgākā sastāvdaļa - kokosriekstu piens, kā vietā var likt vienkārši krējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit