10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
175 gkuskuss300 mldārzeņu buljons1 gab.neliels sarkanais sīpols4 ĒKrozīnes60 gdažādi rieksti4 ĒKkapāti pētersīļi1 gab.citrons1 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Smalki sakapā pētersīļu zaļumus, sakapā riekstus (dažus smalkāk, dažus rupjāk), nomizo un plāni sagriež pusšķēlēs sīpolu. Izspiež vienai pusei citrona sulu.
2
Buljonu uzvāra karstu. Lielā bļodā ber kuskusu, pievieno sīpolus, rozīnes un samaisa, pāri lej karsto buljonu un atstāj uz 5 minūtēm. Pēc piecām minūtēm to visu vēlreiz labi izmaisa, pievieno riekstus, pētersīļus, citrona sulu un kvalitatīvu olīveļļu. Ja nepieciešams, pievieno sāli, melnos piparus. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit