40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 vistas filejas100 gzaļumi12 sparģeļi8 ķirštomāti saujaspināti MĒRCEI:1 ĒKkaņepju sēklas4 ĒKeļļa0.5 ĒKcitrona sula
Pagatavošana
1
Tvaicējamā katlā liek vārīties ūdeni. Tikmēr sagatavo svaigās vistas krūtiņas - atcīpslo un nogriež liekos taukus. Pēc tam liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs.
2
Kamēr tvaicējas vista, sagatavo kaņepju mērci. Kaņepju sēklas uz pannas apcep. Tām ļauj atdzist, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu. Sakapā arī dažādus zaļumus, sagatavo spinātu lapiņas.
3
Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes. Pasniegšanai tos pārgriež uz pusēm. Kārto uz šķīvja vistu, sparģeļus, svaigos spinātus, tomātiņus un zaļumus, pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit