20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gkuskuss6 ĒKolīveļļa smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 citrona2 gabaliņos sagriezti selerijas kāti400 guz pusēm pārgriezti ķirštomāti200 gkubiņos sagriezts Fetas siers3 ĒKsmalki sakapāti maurloki pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Ieber kuskusu bļodā, pārlej ar 400 ml verdoša ūdens, samaisa un ļauj kuskusam uzbriest.
2
Ik pēc pāris minūtēm apmaisa kuskusu, lai tas vienmērīgi uzbriestu. Ļauj kuskusam atdzist.
3
Mazā bļodiņā sajauc olīveļļu ar citrona miziņu, sulu, sāli un pipariem. Piejauc mērci kuskusam un rūpīgi iemaisa to.
4
Kuskusam pievieno sīpollokus, seleriju, ķiršu tomātus un sieru. Samaisa un pasniedz, dekorējot ar maurlokiem.
Piknika ēdienu receptesCitroniFetas siersKuskussĶirštomātiMakaronu salātiDažādi salātiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit