Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pavasara sezonā mūsu vēders ir izsalcis pēc svaigākām maltītēm, taču sāta sajūta pieprasa arī kaut ko pamatīgāku, un tam par labu var izmantot kuskusu. Kombinācijā ar dārzeņiem un sieru, salāti iegūs gan svaigas, gan sāļas notis, kas labpatiks dažādām garšas gaumēm.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gkuskuss6 ĒKolīveļļa smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 citrona2 gabaliņos sagriezti selerijas kāti400 guz pusēm pārgriezti ķirštomāti200 gkubiņos sagriezts Fetas siers3 ĒKsmalki sakapāti maurloki pēc garšassāls un pipari

Pagatavošana

1

Ieber kuskusu bļodā, pārlej ar 400 ml verdoša ūdens, samaisa un ļauj kuskusam uzbriest.

2

Ik pēc pāris minūtēm apmaisa kuskusu, lai tas vienmērīgi uzbriestu. Ļauj kuskusam atdzist.

3

Mazā bļodiņā sajauc olīveļļu ar citrona miziņu, sulu, sāli un pipariem. Piejauc mērci kuskusam un rūpīgi iemaisa to.

4

Kuskusam pievieno sīpollokus, seleriju, ķiršu tomātus un sieru. Samaisa un pasniedz, dekorējot ar maurlokiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!