6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gavenes4 ĒKcukurs1 TKaveņu liķieris200 mlsaldais krējums100 mlsalds sarkanvīns mandeļu cepumi (pasniegšanai)
Pagatavošana
1
Bļodā liek apmēram 100 gramus avenes, uzber cukuru un saspaida, pievieno liķieri. Ļauj apmēram 5 minūtes visām garšām sajaukties un cukuram izšķīst. Starp 6 deserta traukiem sadala pārējās avenes.
2
Saputo saldo krējumu mīkstās putās, pēc tam pamazām pievieno vīnu, turpinot kult putukrējumu. Sakulto putukrējumu liek bļodā ar cukurotajām avenēm un uzmanīgi samaisa. Aveņu krēmu liek deserta traukos pa virsu svaigajām avenēm. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit