15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 mlūdens4 kardamona graudiņi4 TKsmalki malta kafija4 TKcukurs
Pagatavošana
1
Ielej nelielā katliņā ūdeni un pievieno kardamonu, maltu kafiju un cukuru. Visu viegli samaisa.
2
Uz vidējas uguns karsē ūdeni, līdz tas gandrīz sāk vārīties. Karsēšanas laikā ik pa brīdim apmaisa kafiju, iestumjot biezumus, kas sastājas gar katliņa malām.
3
Brīdī, kad kafija gandrīz sāk burbuļot, ar karoti ņem putas un liek kafijas krūzītēs, pēc tam uzmanīgi ielej kafiju.
4
Ļauj kafijai 1 minūti "atpūsties" un biezumiem, kas iekļuvuši krūzītē, nogrimt lejup.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit