Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek karsēties cepeškrāsni uz 175ºC. Ietauko un izklāj ar cepamo papīru pannu.
Notīra un plāni sagriež rabarberus. Pusi zemeņu saspaida ar dakšiņu, pievieno cukuru, vaniļas ekstraktu, rabarberus un izmaisa. Otru pusi zemenēm sagriež gabaliņos.
Groziņiem pagatavo trauslo smilšu mīklu, recepti lasīt šeit. Sadala mīklu 6 vienādās daļās. No katras daļas izrullē apaļu plāceni, un liek uz sagatavotās pannas, ar dakšiņu viegli sadursta. Vidū kā ziedā liek zemeņu, rabarberu maisījumu, pa virsu kārto zemeņu gabaliņus. Mīklas plācenim atstāj brīvas apmēram 4 cm malas. Paceļ mīklas malas uz augšu un slīpi nogulda lejup, veidojot groziņu.
Pannu liek karstā krāsnī un cep kūciņas apmēram 40 minūtes, līdz groziņi zeltaini, uzpūtušies un pildījums burbuļo. Atdzesē un pasniedz, apkaisot ar pūdercukuru.