30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 ggargraudu rīsi300 mlpiens300 mlūdens350 gkūpināta zivs50 gsviests3 vārītas olas2 ĒKkapāti pētersīļi pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Rīsus uzvāra.
2
Dziļā pannā lej pienu un ūdeni, pievieno zivi. Pannas saturu uzvāra, kad parādās pirmie burbuļi, izslēdz plīti un atstāj zivi pannā uz 15 minūtēm.
3
Kad šis laiks pagājis, uzmanīgi izceļ zivi, sadala nelielos gabaliņos, noņemot ādu un izlasot asakas, ja tādas ir.
4
Pannā izkausē sviestu, pievieno rīsus, zivi, šķēlēs sagrieztas olas un pētersīļus. Uzmanīgi maisot, visu izkarsē.
5
Pievieno pēc garšas sāli un piparus un pasniedz.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKūpināta zivsOlasPiensPētersīļiSviestsŪdensZivju un jūras produktu salātiKarstie salātiviegliIkdienas maltīteiGargraudu rīsi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit