kafija kafijas liķieris
Foto: Shutterstock
Īpašā vakarā, svinot kādu jubileju, var pasniegt alkoholisko kafijas kokteili martini glāzēs. Kafija ir jāizvāra ātrāk un jāatdzesē.
5Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
125 mlstipra dzesēta kafija4 ĒKkafijas liķieris5 ĒKsaldais krējums

Pagatavošana

1

Pagatavo stipru kafiju vai nu ar kafijas automātu, vai kādu citu tev iemīļotu paņēmienu, atdzesē. Atdzesētu kafiju lej krūkā, pievieno kafijas liķieri, izmaisa.

2

Pēc tam kafiju salej martini glāzēs. Pa virsu lēnām uzpludina saldo krējumu, to lejot uz karotes otras puses. Tādā veidā krējums nostāsies kārtiņā kafijai pa virsu, ar to nesamaisoties. Pasniedz ar citronu cepumiņiem. Recepti var izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!