5Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 mlzemenes1 rabarbera kāts1 laims1 apelsīns3 ĒKplūškoka sīrups (vai cits sīrups)750 mlsauss rozā vīns (vai baltvīns)500 mlgāzēts ūdens50 mlbrendijs4 ĒKledus
Pagatavošana
1
Notīra un smalkās ripiņās sagriež rabarbera kātu, liek sangrijas krūkā vai lielā bļodā. Uz pusēm griež zemenes un pievieno rabarberiem. Nomazgā un smalkās šķēlēs sagriež laimu un apelsīnu, liek sangrijas krūkā. Ar koka karoti izmaisa augļus, nedaudz paspaidot apelsīna un laima šķēles.
2
Krūzītē samaisa sīrupu ar brendiju un uzlej uz augļiem, pēdējo lej vīnu. Liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu vai ilgāk. Pirms pasniegšanas sajauc ar aukstu gāzēto ūdeni vai šampanieti.
3
Ar karoti liek glāzē ledus gabaliņus, augļus, pa virsu lej sangriju. Pasniedz, greznojot ar svaigi pārgrieztu zemeni.
RabarberiZemenesApelsīniBrendijsLaimsRabarberiSarkanvīnsZemenesAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiLedusPlūškoka sīrups
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit