30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 ĒKsviests4 olas200 mlpiens200 mlmilti
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 210ºC. Krāsnī ieliek karsēties arī pannu ar sviestu. Kamēr sviests kūst, ar mikseri sakuļ olas, tās kuļot apmēram 1 minūti.
2
Bļodā ieber miltus un pamazām lej sakulto olu, vienlaicīgi ar kuļamo slotiņu tās iemaisot miltos. Pēc tam pamazām iemaisa pienu.
3
Izņem karsto pannu no krāsns un tajā ielej sakulto mīklu, liek cepeškrāsnī un cep apmēram 20 - 25 minūtes, līdz pankūka uzpūtusies un kļūst zeltaina.
Vasarā, kamēr cepas pankūka, sagatavo svaigu ogu ievārījumu, sakuļot ogas blenderī ar cukuru. Pankūku var pasniegt arī ar kļavu sīrupu, medu vai vārīto ievārījumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit