20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 mlsaldais krējums1 ĒKpūdercukurs200 ggabaliņos sagrieztas zemenes100 gsadrupināti bezē (var izmantot arī zefīrus vai pastilu)
Pagatavošana
1
Vispirms ar miksera palīdzību saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, līdz tas kļuvis krēmīgs, bet ne pārāk biezs.
2
Deserta trauciņos vai lielākā stikla traukā izkārto bezē, tad liec kārtu ar saputotu saldo krējumu un virspusē svaigās zemenes.
3
Turpini tādā pat secībā izkārtot sastāvdaļas, līdz trauks ir piepildīts.
4
Izdekorē ar zemeņu gabaliņiem un svaigām piparmētru lapiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit