15Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 mazās apaļās maizōtes20 TKmajonēze6 vārītas olas1 ĒKsinepes kreses0.25 garais gurķis125 gkrabju gaļa melnie pipari2 TKcitronu sula125 gkūpināts lasis dilles125 gcepta vistas fileja1 ĒKmango pikantā mērce lociņi
Pagatavošana
1
Beigeļu maizītes sagriež uz pusēm un katru pusīti ieziež ar tējkaroti majonēzes.
2
Sagatavo četrus maizīšu garnējumus. Dažām maizītēm liek pa virsu vārītas olas šķēlītes, nedaudz sinepju un krešu.
3
Vēl dažām – gurķa šķēlītes un krabja gaļas gabaliņus, kurus apkaisa ar melnajiem pipariem un apslaksta ar citronu sulu.
4
Trešais variants – beigeļu maizītēm pa virsu liek kūpināta laša gabaliņus ar svaigu diļļu zariņiem.
5
Bet atlikušajām maizītēm pa virsu liek iepriekš apceptus vistas filejas gabaliņus, kas sagriezti nelielās šķēlītēs, un apsmērē ar pikanto mango mērci un apkaisa ar sagrieztiem lociņiem.
6
Pasniedz uzreiz, vai vēlāk – maizītes vēsumā glabāt vari vēl dažas stundas pēc pagatavošanas.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit