persiku sangrija
Foto: Shutterstock
Vasarīgs, aromātisks dzēriens, kas veldzēs karstā vasaras pēcpusdienā un darīs to tīksmīgāku.
65Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

750 mlbaltvīns50 mlrums (gaišais)1 ĒKcukurs4 persiki (var aizvietot ar nektarīniem vai aprikozēm)1 citrons300 mlūdens ar gāzi

Pagatavošana

1

Lielā krūkā sajauc vīnu ar rumu, pievieno cukuru un samaisa.

2

Sagriež augļus gabaliņos un pievieno vīnam.

3

Krūku liek ledusskapī un atdzesē vismaz 1 stundu.

4

Pasniedzot sajauc ar aukstu gāzēto ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!