7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 nelieli kabači (vai cukini)500 mljogurts10 piparmētras lapas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari sīpolloki (pasniegšanai)1 TKolīveļļa
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos, liek katlā. Aplej ar ūdeni tā, lai būtu tik tikko apsegti, pēc garšas pievieno sāli un vāra kabačus mīkstus. Atdzesē, nokāš un šķidrumu saglabā.
2
Kabačus liek blenderī, pievieno smalki sagrieztas piparmētras, jogurtu, sablenderē. Ja zupa nepieciešama plānāka, pievieno nedaudz noglabāto kabaču ūdeni. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pasniedz, rotājot ar piparmētras lapiņu, lociņiem, aprasina ar olīveļļu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit