Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ja meklē ideju, kā dažādot brokastu ēdienkarti, izmēģini šo karstmaizīšu recepti - pitas maizes ar aromātisko pesto un šķiņķi, kā arī kūstošo mocarellas sieru garšos neaizmirstami labi. Recepte noderēs arī vakariņām!
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 pitas maize1 ĒKgaršīgs pesto60 gmocarella2 šķēlesParmas vai prošuto šķiņķis6 ķirštomāti olīveļļa

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni ieslēdz grila režīmā un uzkarsē.

2

Uz cepamās plāts liek pitas maizes un maizīti izkarsē.

3

Karstās maizes izņem no krāsns, apgriež otrādi un pārsmērē ar pesto. Pāri liek saplucinātu mocarellas sieru (daļu atstāj virspusei).

4

Virs siera liek šķiņķi šķēles, ko pārsedz ar atlikušo sieru.

5

Blakus maizēm uz plāts liek arī ķirštomātu ķekarus. Pārslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī.

6

Cep grila režīmā, līdz siers izkusis, bet tomātiņi - izcepušies.

7

Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un izbauda maltīti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!