Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karstumizturīgā cepamajā traukā ber nomazgātas un iztīrītas zemenes, tā, lai tās būtu vienā slānī.
Pa virsu zemenēm uzbārsta nelielus sviesta kubiņus, apkaisa ar apelsīna miziņu, aplej ar tā paša apelsīna sulu un uzkaisa divas ēdamkarotes pūdercukuru. Zemenes cep aptuveni 15 minūtes.
Siltās zemenes vienlīdzīgi sadala starp sešiem deserta trauciņiem.
Bļodā liek maskarponi un pievieno svaigajam sieram citrona krēmu. Citrona krēmu vari aizvietot arī ar dažām ēdamkarotēm citrona sulas un smalki sarīvētu viena citrona miziņu.
Maskarpones un citrona krēmu viegli apmaisi ar karoti. Pēc tam liec pa virsu siltajām zemenēm deserta trauciņos .
Tad raupji salauz cepumus, kuriem ir klāt rieksti, un to drumslas uzkaisi virsū krēmam. Desertu garnē ar pūdercukuru.
Zemeņu un maskarpones kārtojumu pasniedz siltu vai atdzesētu. Abos veidos tas garšos lieliski!
Labu apetīti!