3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porteris cūkgaļas kakla karbonāde sāls un pipari
Pagatavošana
1
Karbonādi sagriež kubiņos, liek bļodā, pārlej ar porteri un pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas. Uz 1 kg gaļas būs nepieciešams aptuveni puslitrs portera alus.
2
Lai iegūtu nepieciešamo garšu un aromātu, alum jāļauj ievilkties, tāpēc gaļu vislabāk ieteicams marinēt iepriekšējā vakarā pirms cepšanas.
3
Grilē, cep cepeškrāsnī vai uz pannas, līdz gaļa gatava, un pasniedz ar marinētiem šalotes sīpoliem, ķiploku asniem vai citām pikantām piedevām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit