Foto: Shutterstock
Portera alus marināde pikantam cūkgaļas šašlikam. Recepti piedāvā Lido šefpavāre Ilga Joma.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porteris cūkgaļas kakla karbonāde sāls un pipari

Pagatavošana

1

Karbonādi sagriež kubiņos, liek bļodā, pārlej ar porteri un pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas. Uz 1 kg gaļas būs nepieciešams aptuveni puslitrs portera alus.

2

Lai iegūtu nepieciešamo garšu un aromātu, alum jāļauj ievilkties, tāpēc gaļu vislabāk ieteicams marinēt iepriekšējā vakarā pirms cepšanas.

3

Grilē, cep cepeškrāsnī vai uz pannas, līdz gaļa gatava, un pasniedz ar marinētiem šalotes sīpoliem, ķiploku asniem vai citām pikantām piedevām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!