2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgcūku ribas terijaki mērce
Pagatavošana
1
Lielā katlā novāra ribas gatavas, tā, ka tās "lec" nost no kauliem. Pēc tam siltas uzreiz marinē, liekot bļodā un aplejot ar terijaki mērci. Mērcei gaļa ir jānosedz pilnībā, līdz ar to tā būs vajadzīga samērā daudz. Ļauj gaļai marinēties visu nakti.
2
Grilē ribas, līdz tās karamelizējušās skaisti brūnas.
Šo burvīgo recepti mums uz Jāņiem piedāvā restorāna Bibliotēka Nr. 1 šefpavārs Māris Jansons. Kā stāsta meistars, šādas ribas viņš parasti gatavojot Līgo vakarā, iepriecinot savus draugus un ģimeni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit