Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vienkārša ideja, kā ātri pagatavot maltīti un atgūt enerģiju pēc nogurdinošas dienas. Spinātu lapas piešķirs makaroniem svaigumu, zilais siers - pikantumu, savukārt ciedru rieksti - kraukšķīgumu un papildu sātīgumu. Lai labi garšo!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
90 gpenne makaroni2 ĒKolīveļļa60 gsvaigi spināti muskatrieksts60 gzilais siers1 ĒKgrauzdēti ciedru rieksti

Pagatavošana

1

Makaronus uzvāra, ievērojot ražotāja norādījumus uz iepakojuma. Gatavo pastu nokāš, atstājot nedaudz ūdens.

2

Nokāstos makaronus liek atpakaļ katliņā. Pievieno olīveļļu un spinātu lapas un uz lēnas uguns karsē, līdz tās sāk saplakt.

3

Pievieno sāli un piparus pēc garšas, pārkaisa ar svaigi rīvētu muskatriekstu un iedrupina zilo sieru. Pārkaisa ar grauzdētiem ciedru riekstiem un maltīte gatava!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!