20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
90 gpenne makaroni2 ĒKolīveļļa60 gsvaigi spināti muskatrieksts60 gzilais siers1 ĒKgrauzdēti ciedru rieksti
Pagatavošana
1
Makaronus uzvāra, ievērojot ražotāja norādījumus uz iepakojuma. Gatavo pastu nokāš, atstājot nedaudz ūdens.
2
Nokāstos makaronus liek atpakaļ katliņā. Pievieno olīveļļu un spinātu lapas un uz lēnas uguns karsē, līdz tās sāk saplakt.
3
Pievieno sāli un piparus pēc garšas, pārkaisa ar svaigi rīvētu muskatriekstu un iedrupina zilo sieru. Pārkaisa ar grauzdētiem ciedru riekstiem un maltīte gatava!
VārīšanaCiedru riekstiMakaroniOlīveļļaMakaronu ēdieniIkdienas maltīteiMuskatriekstsZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit