Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sadrupinātajai kūkai pievieno šokolādes krēmu, kuru arī vari pagatavot pēc šīs receptes, vai izmantot nedaudz izkausētu nutellu. Masu kārtīgi sajauc.
No kūkas un šokolādes krēma masas izveido 12 bumbiņas, kuras liek uz cepamā papīra, kas uzlikts uz virtuves dēlīša. Ļauj kūkas bumbiņām sastingt aptuveni stundu.
Tumšo šokolādi izkausē traukā, kas likts ūdens peldē (vai uz lēnas uguns). Ņem konfekšu kociņus un tā galus iemērc izkausētajā šokolādē, bet pēc tam – šokolādes kūciņās.
Tā izdara ar visām 12 kūciņām. Tās atstāj uz dažām minūtēm, lai kociņi nostiprinātos.
Pēc tam ņem kūciņas uz kociņa un apviļā izkausētā tumšajā šokolādē, lai būtu noklāta visa to virsma.
'Cake pops' virsiņas nokaisa ar krāsainajiem cukura graudiņiem, kamēr šokolāde vēl nav pilnībā sacietējusi.
Izdekorētās kūciņas uz kociņa liec burciņā vai glāzē.
Labu apetīti!