45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 cukīni400 gkonservētas pupas (mazā bundžiņa)1 ķiploka daiviņa8 siera bumbas eļļā0.5 sarkanā paprika
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC.
2
Sagatavo cepamplāti, to izklājot ar foliju un viegli ietaukojot ar eļļu.
3
Nokāš pupas un noskalo, atstāj sietā notecēties. Nelielos gabaliņos sagriež apmēram pusi paprikas. Sarīvē ķiploku.
4
Nomazgā cukīni un pārgriež gareniski uz pusēm. Ar karoti izgreb vidiņu, veidojot laiviņu. Tā kā jauniem kabačiem un cukīni sēkliņas ir ļoti mazas, tad izgrebto masu smalki sagriež.
5
Sajauc kopā ar pupām, drupinātu sieru, rīvētu ķiploku un smalkiem paprikas gabaliņiem. Masai nedaudz pievieno eļļu, kurā atradās siera bumbiņas, izmaisa.
6
Sapilda izgrebtās cukīni laiviņas, liek uz pannas un cep apmēram 30 minūtes, līdz cukīni mīksts. To pārbauda, iedurot asu nazi.
7
Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit