Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pirms sāk gatavot, vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un iemarinē čili mērcē aptuveni 30 minūtes. Pēc tam vistas gabaliņus apcep uz pannas, līdz tie ir apbrūnējuši un gaļa izcepusies (8-12 minūtes).
Lielā bļodā ber kuskusu un aplej ar 450 ml buljona, kas pagatavots no buljona kubiņa. Pieber klāt zaļos zirnīšus un atļauj kuskusam uzbriest aptuveni 10 minūtes.
Ar dakšiņu apmaisa kuskusu. Pievieno tam apceptos visas gabaliņus, kubiņos sagrieztu meloni, šķēlēs sagrieztu avokado, granātābola sēkliņas un sakapātos pētersīļus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
Gatavo mērci: sīki sagrieztu mango sajauc ar saldo čili mērci, apelsīnu sulu un olīveļļu.
Mērci iemaisa kuskusa salātos.
Lai labi garšo!
Tasty.lv padoms: veģetārajā salātu versijā vistu aizstāj ar nedaudz vairāk augļiem. Būs tikpat garšīgi, ja ne vēl labāk!