45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 gmilti1 TKcepamais pulveris šķipsnasāls180 gsaldais krējums2 ĒKpiens (maizīšu apsmērēšanai)
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Vidiņā izveido bedrīti un pa daļām iemaisa krējumu.
3
Mīklu uz miltainas darba virsmas izrullē aptuveni divus centimetrus biezā plāksnē.
4
Sagriež kvadrātiņos, liek uz sagatavotās pannas. Maizītes apsmērē ar pienu un liek karstā cepeškrāsnī. Cep 20 - 30 minūtes, līdz maizītes zeltainas un iesprausts kociņš laukā iznāk sauss.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit