Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms mīkla ir jāatlaidina, jo sasaldēta tā noteikti nedrīkst tikt izmantota. Kad mīkla ir atlaidināta, izbārsti uz galda nedaudz miltus un izrullē mīklu plānākā kārtā.
Iesmērē mīklas virsmu ar tomātu mērci, atstājot nenoklātu aptuveni centimetru no ārējās malas.
Tad ar nazi sagriez mīklu aptuveni vienādos četrstūrīšos. Katrai mīklas virsmai pa vidu liec sagrieztus tomātus, saplucinātu mocarellas sieru un smalki sakapātu timiānu.
Tad ar pirkstu palīdzību uzrullē mīklas maliņas uz augšu, lai pildījums negāztos ārā.
Pa vienai liec katru picas maizīti uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
Cep aptuveni 15 minūtes iepriekš sakarsētā krāsnī (200oC), līdz maizīšu malas kļuvušas viegli brūnas.
Ļauj maizītēm pēc cepšanas nedaudz atdzist un tikai tad pārliec uz šķīvja vai groziņā, ko ņemsi līdzi ciemos.