9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 15
ogas pēc izvēles (mellenes, kazenes, avenes) kļavu sīrups laima sula auzu pārslas sasmalcināti rieksti (vislabāk mandeles) lazdu rieksti olīveļļa PASNIEGŠANAI: plombīra saldējums
Pagatavošana
1
Formā liec ogas, aplej ar laima sulu un kļavas sīrupu, uzmanīgi samaisi.
2
Atsevišķā trauciņā samaisi auzu pārslas un sasmalcinātus riekstus (attiecībā 2:1), pievieno olīveļļu (tik daudz, lai masa sāktu salipt kopā) un pavisam nedaudz kļavu sīrupa.
3
Izliec šo masu uz ogām, liec krāsnī cepties 10 minūtes 170 grādu temperatūrā.
4
Pasniedz kopā ar saldējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit