Kate Prihodko, Katie.lv
Esmu pārliecināta, ka neko tādu no cukīni nebūsiet gaidījuši! Ļoti krēmīga un maiga zupa ar patīkamu kazas siera garšu. Ja gribās vieglāku zupiņu, var gatavot arī bez avokado, joprojām būs garšīgi!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
divi mazi vai viens liels cukīni1 sarkanais sīpols3 ķiploka daiviņas300 mldārzeņu buljons1 vidēji liels avokado2 ĒKsadrupināts kazas siers pēc garšassāls un pipari olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Uz pannas sakarsē olīveļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Cep aptuveni 5 minūtes, maisot, kamēr sīpoli kļūst nedaudz caurspīdīgi.

2

Pievieno kubiņos sagrieztu cukīni. Cep dažas minūtes, ik pa laikam apmaisot.

3

Pievieno buljonu un ļauj uzvārīties. Tad uz vidējas uguns vāra 10 minūtes (līdz cukīni ir gatavi).

4

Pievieno sāli un melnos piparus, samaisa.

5

Sablendē zupu. Pievieno avokado un sablendē vēlreiz.

6

Zupā kārto kazas sieru, pasniedz ar krekeriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!