SantaMaria receptes - 10
Foto: Publicitātes foto
Šis ir īpašais pirmdienas stāsts - ļoti ātri pagatavojami siltie salāti, kuros rudens sēnes saspēlējas ar āboliem un ogām. Neparasta garšu kombinācija, bet, reiz izmēģināta, tiek baudīta atkal un atkal! Ja vēlies, papildini salātus ar karamelizētiem sīpoliem vai apceptiem ķirštomātiem.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 āboli300 grudens sēnes sviests cepšanai50 gupenes lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti olīveļļa Santa Maria akmens sāls Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums

Pagatavošana

1

Nomizo un sagriež ābolus.

2

Apcep sēnes sviestā un pievieno ābolus.

3

Nomazgā salātus, pārkaisa ar piedevām un pārlej ar olīveļļu.

4

Pievieno upenes, salāti ir gatavi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!