60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gantrekots, muguras fileja vai cits liellopa gaļas gabals1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam lapu salāti marinēti gurķi marinēti sīpoli
Pagatavošana
1
Ierīvē gaļu ar "Santa Maria" piedevu medījumam un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 35-60 minūtes (atkarībā no gaļas izmēra) 130 grādu temperatūrā.
2
Gaļu pasniedz ar marinētiem sīpoliem, gurķiem un lapu salātiem, kā arī buljonu, kas satecējis no gaļas cepšanas laikā.
Padoms! Iemarinē sīpolus, izmantojot marinādi no 1 tējkarotes etiķa, 1 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarotes sāls. Lai piešķirtu sīpoliem skaistu krāsu, izmanto dažas bietes šķēlītes vai biešu sulu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit