Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C, sagatavo cepamo formu, to ietaukojot un izklājot ar cepamo papīru (cepamais papīrs atvieglos gaļas kukulīša izņemšanu no formas).
Krekerus sadrupina drupačās, smalki sagriež sīpolu, ķiploku un zaļo papriku. Sakapā rozmarīna lapiņas (var izmantot arī timiānu).
Lielā bļodā samaisa malto gaļu ar krekeriem, sīpoliem, ķiplokiem, paprikas gabaliņiem, paprikas pulveri, rozmarīnu, olu, tomātu mērci, pienu, Vusteras mērci, sāli un melnajiem pipariem. Samaisa vienmērīgu mīklu.
Sagatavoto gaļas masu liek cepamajā formā. To liek karstā krāsnī un cep vienu stundu. Pēc tam gaļas kukulīti bagātīgi apsmērē ar kečupu un turpina cept 15 minūtes, līdz gaļas kukulīša iekšējā temperatūra sasniedz 160°C. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņiem, zaļajām pupiņām vai salātiem.