Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pikanti vistas gaļas iesmiņi, kurus pagatavot uz grilpannas vai cepeškrāsnī. Būs lieliski piemēroti tikko vārītiem, kraukšķīgiem brūnajiem rīsiem, uz šķīvja klāt liekot lapu salātus.
180Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKaugu eļļa2 ĒKkarija pasta1 TKčili pasta6 gab.vistas fileja MĒRCEI:4 ĒK"Satay" zemesriekstu mērce2 TKčili pasta PASNIEGŠANAI: laima daiviņas koriandrs PIEDERUMI:15 bambusa iesmiņi

Pagatavošana

1

Lielā bļodā ielej augu eļļu, pievieno tai karija pastu, čili pastu un visu apmaisa.

2

Vistas filejas sagriež šaurās strēmelēs (2,5 centimetri). Vistas gabaliņus liek karija pastas, eļļas un čili pastas maisījumā, apviļā un marinē no vienas līdz trim stundām.

3

Bambusa kociņus izmērcē ūdenī, kamēr vistas marinējas.

4

Uz katra iesmiņa uzsprauž aptuveni divus vistas gabaliņus. Iesmiņus apcep uz uzkarsētas grilpannas divas trīs minūtes no katras puses (vai ilgāk), līdz tie ir skaisti apbrūnējuši un viscaur izcepušies.

5

Mērcei nepieciešamās sastāvdaļas sajauc nelielā bļodiņā.

6

Gaļas iesmiņus pasniedz kopā ar laima daiviņām un garnē ar koriandra lapiņām.

Lai labi garšo!

Padoms: ja veikalā neizdodas atrast zemesriekstu mērci, to var pagatavot pēc šīs receptes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!