Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē pannu un uzlej uz tās nedaudz olīveļļu. Sēnes un cukīni sagriež plānās šķēlītes, ķiploka daiviņas saspiež. Visu liek uz pannas un pasautē sešas minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC.
Divas cepamās pannas apklāj ar cepamo papīru un uz katras liek divas tortiljas lapas. Tās apgrauzdē aptuveni divas trīs minūtes. Pēc tam ņem laukā. Cepeškrāsni neizslēdz.
Tomātu mērci sajauc ar majorānu un sāli. Uz katras tortiljas neapgrauzdētās puses uzsmērē aptuveni divas ēdamkarotes tomātu mērces.
Uz katras nelielās picas izdala vienlīdzīgi apceptos dārzeņus. Picas liek uz cepamās pannas, cepeškrāsnī iekšā un cep aptuveni trīs četras minūtes.
Gatavās picas ņem laukā, apkaisa ar šķēlītēs sagrieztu sīpolu, ciedru riekstiem un bazilika lapiņām.
Lai labi garšo!