Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C. Sagatavo lielu sacepuma pannu, to viegli ietaukojot un tajā ielejot pusi piena.
Sadala rozetēs puķkāpostu un brokoļus. Uzvāra lielā katlā sālsūdeni, pēc tam verdošā ūdenī liek puķkāpostus un brokoļus. Vāra 3 minūtes, tad ar putu karoti izceļ dārzeņus, liek sietiņā un ļauj notecēt ūdenim.
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Smalki sagriež sīpolu. Sajauc gaļu ar sīpoliem, pievieno olu, sāli un svaigi maltus melnos piparus. No gaļas veido nelielas bumbiņas.
Sacepuma formā pienā pamīšus gulda puķkāpostus, brokoļus un gaļas bumbiņas. Pannu liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Tikmēr uz smalkās rīves sarīvē sieru, pievieno smalki kapātus ķiplokus un atlikušo pienu.
Izņem no krāsns sacepumu un aplej ar siera, piena maisījumu, liek atpakaļ krāsnī un turpina cept 15-20 minūtes, līdz siers izkusis un apcepies zeltains.