No norādītajiem daudzumiem iegūsi 12 mini picas.
Gatavošana:
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lielais lavašs4 tortiljas250 gtomātu mērce4 saspiestas ķiploka daiviņas (pēc izvēles)250 gmazos kubiņos sagriezts šķiņķis va kūpināta liesa gaļa200 grīvēts siers, piemēram Trikāta Krievijas dažas melnās olīvas un čili pipari dekorēšanai, sagriezti ripiņās
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.
2
Ar kulinārijas gredzenu vai šķērēm no lavaša vai torlijas izgriež apļus ar deviņu centimetru diametru.
3
Kārto tos mafinu pannas formiņās, ar pirkstiem iespiežot aplīšus kausiņu formā.
4
Mazajos kausiņos liek pa karotei tomātu mērces (ja vēlies, virsū vari likt nedaudz ķiploka), mazliet šķiņķa vai gaļas. Pāri ber rīvēto sieru. Virsū liek olīvas un čili gabaliņus.
5
Liek cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz siers izkusis un picu maizīšu maliņas kļuvušas zeltainas.
6
Pasniedz siltas.
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasKūpināta gaļaLavašsTomātu mērceTortiljasĶiplokiPicas un karstmaizesviegliKrievijas siersIkdienas maltīteiLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit