15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
320 gDobeles dzirnavnieka spaghetti Nr. 7150 gmīkstais kazas siers šķipsnasāls200 gmini zaļie sparģeļi100 gzaļie zirnīši
Pagatavošana
1
Vidēji lielā katlā uzvāri ūdeni, kam pievienota šķipsna sāls. Kad ūdens vienmērīgi burbuļo, tajā uzmanīgi liec sparģeļus un vāri 4-5 minūtes (līdz tie vēl nav izvārījušies mīksti).
2
Ūdeni nokās un sparģeļus uz brīdi iemērc ledusaukstā ūdeni, lai apturētu vārīšanos un lai tie saglabātu spilgti zaļo krāsu.
3
Verdošā sālsūdenī liec spageti. Vāri 7-8 minūtes līdz al dente gatavībai. Nolej ūdeni. Spageti nekavējoties pievieno kazas sieru un zaļos zirnīšus un izmaisi, lai siers izkustu un izveidotu krēmīgu mērci.
4
Pastu kārto dziļos, uzsildītos šķīvjos. Katrai porcijai virsū liec sparģeļus. Pārkaisi ar svaigi maltiem pipariem un pasniedz.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemRomantiskas vakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKazas siersSpagetiSparģeļiZirņiMakaronu ēdieniviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit